10 perc alatt

A tápiószelei rendőrök elfogták azt a 27 éves férfit, aki az éj leple alatt akarta meglopni ismerősét. Rajtakapták, és mivel menekülése közben – a zsákmány megtartása miatt – dulakodott a tulajdonossal, a lopás rablássá minősült.

A segélykérés 2021. június 22-én éjjel érkezett a rendőrségre. A bejelentő neszezésre riadva egy arcát fekete ronggyal eltakaró férfivel akadt össze otthonában. Rákiáltott az éppen kutakodó férfire, aki jobbnak látta, ha a bejárati ajtó felé szaporázza menekülő lépteit. A tulajdonos felkapcsolta a villanyt, amely rávilágított, a hívatlan látogató nem egy idegen, hanem gyerekkori ismerőse, J. József. Utána szaladt, dulakodni kezdtek, megpróbálta visszatartani. Nem sikerült, de a segélyhívásra érkező rendőrök tíz perc alatt elfogták a közelben. Addigra J. József az udvaron álló kocsiból ellopott rádiós magnó előlapot, egy kapunyitót, egy bluetooth-os átalakítót, és dohányárut eldobálta, a lakásból elvitt hatezer forintot ugyan megtartotta, de sokáig nem örülhetett neki. A járőrök a szétdobált zsákmányt egy villanyoszlop tövéből szedték össze.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást J. Józseffel szemben, akit a korábban jogerősen kiszabott, több százezer forint szabálysértési bírság be nem fizetése miatt azóta büntetés-végrehajtási intézetbe vittek.

(Police.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security