Előkerítették

A nagykátai rendőrök felkutatták és elfogták azt az 53 éves férfit, aki a gyanú szerint megtámadta, majd kifosztotta ivócimboráját.

Az utcán sorsára hagyott, megvert férfit vittek kórházba a mentők 2021. augusztus 21-én éjszaka. Kiderült, valaki helyben hagyta, majd elvette pénztárcáját és telefonját.

A rendőröknek a támadó azonosításához nem volt szükségük sok időre, de hiába tudták, kit kell keresniük, lakcímén nem lelték. Minden lehetséges előfordulási helyét ellenőrizték, így jutottak el 2021. október 1-jén egy szentlőrinckátai címre. R. Sándort elfogták, előállították.

Kihallgatásán részben beismerő vallomást tett. Állítása szerint egész nap iszogatott, a mennyiségről nem, de a nagykátai ünnepi tűzijáték részleteiről még felsejlettek emlékképei. Hazafelé tartott, amikor egyik ivócimborájával összevitatkoztak, szó szót, majd ütést ütésváltás követett. Miután ökölcsapásai leterítették észrevette, hogy pénztárca hever mellette, ami valószínűleg magatehetetlen áldozata zsebéből esett ki. Kimarkolta belőle a bankókat és elment. Vitatta a bejelentésben szereplő összeg nagyságát és tagadta, hogy telefont is zsákmányolt volna.

Az azóta letartóztatott R. Sándor ellen kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

(police.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu