Esélytelen kísérlet

Nem véletlenül, de hiába próbált meglógni a sülysápi rendőrök elől egy 32 éves nagykátai férfi, akinek sem jogosítványa, sem műszaki engedélye nem volt, ráadásul körözték is.

A járőrök a napokban Sülysápon akarták igazoltatni egy gépkocsi sofőrjét, aki ahelyett, hogy megállt volna, menekülőre fogta. A rendőrök szolgálati gépkocsijuk megkülönböztető fény- és hangjelzésével kilométereken át egyértelműsítették céljukat, a sofőr mégis kövér gázt adott, és próbált meglépni előlük.

A 32 éves nagykátai B. László az úttest mindkét oldalát igénybe vette manővereihez, cikcakkos mozgásával több szabálysértést és bűncselekményt követett el. Ámokfutása az egyik kis utcában ért véget, ahol Kóka irányába akart fordulni, de már nem tudta kontrollálni járművét, árokba hajtott és felborult. A balesetet karcolásokkal megúszta, a rendőrök kipattantak az autóból, megbilincselték és előállították.

Adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy a gépkocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból, a műszaki érvényessége lejárt, a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és a hatóság pénzbírság meg nem fizetése miatt körözte.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya több szabálysértési és büntetőeljárást indított a férfivel szemben.

Forrás: police.hu

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu