Farsang az alsó tagozaton

Iskolánk tanulói körében minden évben nagy érdeklődés mutatkozik a farsangi bál iránt. Idén sem volt ez másként!

A járványügyi helyzetre való tekintettel a nagyszabású rendezvényünk ugyan elmaradt, de 2021. január 26-án diákjaink osztályonként jelmezbe öltözhettek.

A farsangi napot óriási izgalom, tervezgetés előzte meg a kicsik körében. A gyerkőcök hetekkel az esemény előtt arról beszélgettek, hogy ki milyen jelmezt ölt magára.  1. – 2. évfolyamos diákjaink szuperhősként, hercegnőként és más – más ötletes figuraként tanulhattak ezen a délelőttön. 3. – 4. évfolyamos diákjaink színek (narancssárga, kék, piros, sárga) szerint öltöztek. Volt, aki még az osztálya színéhez kapcsolódóan is jelmezbe bújt.

A tanító nénik különböző kézműves foglalkozások keretén belül maszkot, álarcot készítettek a diákokkal, színezőket adtak nekik, beszélgettek a farsangi szokásokról, mesét rögtönöztek és el is játszották azt, valamint farsangi dalokat énekeltek. A jelmezesek is bemutatkoztak osztálytársaiknak.
A szülők az idei évben is kitettek magukért! Osztályonként üdítőt, sütit, nassolnivalót küldtek be gyermekeink számára.

A buli hangulatot zenei kívánságműsor és a JUST DANCE videók, viccesebbnél viccesebb tánclépései, „vonatozás”, körjátékok, éneklés adták. Volt lufi fújó verseny is.

Bízunk benne, hogy tanítók és diákok mind jól érezték magukat ezen a rendkívüli délelőttön!

GALÉRIA

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu