“Felelős állattartás elősegítése” pályázat

FELHÍVÁS

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy Kóka Község Önkormányzata pályázatot szeretne benyújtani a Magyar Falu Program keretében meghirdetésre került “Felelős állattartás elősegítése” című pályázati kiírásra.

A pályázat keretében Önkormányzatunk vissza nem térítendő támogatást igényelhet, hogy segítséget nyújtson a település lakóinak tulajdonában lévő kutyák és macskák – állatorvos által végzett – ivartalanítására, veszettség elleni védőoltással történő beoltására, transzponderrel (mikrochip) történő megjelölésére.

A pályázat célja a felelős állattartás népszerűsítése, az állatvédelmi szabályok betartásának elősegítése és a nem kívánt állatszaporulat mérséklése.

A pályázat benyújtásához kötelezően csatolandó az állattartók körében végzett, előzetes igényfelmérés, így kérem azokat a lakosokat, akik — sikeres pályázat esetén — szeretnének élni kutyájuk / macskájuk számára a fenti, ingyenes lehetőségekkel, 2021. június 15-ig személyesen jelezzék igényüket a Polgármesteri Hivatalban, ügyfélfogadási időben.

További információ, előzetes egyeztetés a 428-101 /12 melléken kérhető.

Kóka, 2021.05.03.

Juhász Ildikó
polgármester

(Koka.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu