Iskolaőröket keres a Nagykátai Rendőrkapitányság

Többek között a korábban Nagykátán történt iskolai fenyegetésnek és tanárbántalmazásnak köszönhető, hogy szeptembertől iskolaőrök látnak el biztonsági feladatokat az ország számos iskolájában.

A most kihirdetett felhívás szerint Nagykáta két iskolaőrt keres valamelyik oktatási intézményébe (hogy melyikbe, azt nem nevezik meg). A megkereshető havi nettó munkabér egy kicsivel több, mint 150.00 forint.

Az állás betöltésének feltétele a középfokú (minimum szakmunkás) végzettség, a cselekvőképesség, a büntetlen előélet, illetve kötelező részvétel egy nagyon részletes egészségügyi és pszichológiai vizsgálaton is. A munkavégzés kötelező eleme az egyenruha, melyet a munkáltató biztosít.

Az iskolaőr munkája több feladatból tevődik össze. Fő feladatai közé tartozik az iskolán belüli rendbontás, szabályszegés és erőszakos cselekedet megakadályozása. Ezekhez többek között igazoltathat az iskolán belül, az elkövetővel szemben alkalmazhat testi kényszert, bizonyos esetekben lezárhatja az iskolát, illetve bilincset is alkalmazhat. Hasonló feladatkört lát el tehát, mint egy rendőr, fontos azonban kiemelni, hogy ő ezt csak az iskolán belül teheti meg, az iskolán kívüli ilyen jellegű cselekedete visszaélésnek minősül.

Aki érdeklődik a munkakör betöltése iránt, itt talál jelentkezési lapot: https://www.sulysap.hu/?module=news&action=getfile&aid=44417

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security