Lezárt akta: „Megöllek, te szemét!”

A Pest megyei vizsgálók befejeztek egy 2019-es élet ellenes ügyet. Egy 49 éves gyömrői nő késszúrásokkal viszonozta férje ütéseit.

A nyomozás adatai szerint a 49 éves nő és 42 éves férje között 2019. július 9-én 21 óra körül féltékenységből kiindulva alakult ki nézeteltérés. A gyanú szerint a férj többször ököllel arcon és fejen ütötte nejét, mire az asszony válaszul kétszer mellkason, egyszer köldöktájékon szúrta férjét, miközben kiabálta, hogy: „Megöllek, te szemét!”. Az orvosszakértői vélemény alapján az egyik szúrás következtében a szívburok lemezei közé vér került, állapotát életveszélyesnek minősítették.

A nő a 2019-én július 10-ei kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, ám önvédelemre hivatkozott. Elmondta, hogy férje folyamatosan, szinte heti rendszerességgel bántalmazta. Legtöbbször ököllel verte és rugdosta ahol érte. A végzetes estén történtekkel kapcsolatban azt mondta, többször szúrt az áldozat mellkasa irányába, „ami tőlem kitelt” – fogalmazott.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 49 éves asszonnyal szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu