Lezárt akta: nem sokon múlt

A nagykátai rendőrök befejezték egy életellenes bűnügy vizsgálatát, most vádemelést javasolnak.

Rendőrök és mentők érkeztek egy tápióbicskei házhoz még 2021. augusztusában, ahonnan két szúrt sérüléseket szerzett férfit vittek kórházba. A nyomozás adatai szerint egy nagyobb csapat italozott, mulatozott amikor három résztvevő között vita alakult ki. Ment az adok-kapok, amikor a gyanú szerint S. József egy nála lévő bicskát kapott elő és két vitapartnerét megsebesítette.

A rendőrök a helyszínen bilincselték a 22 éves férfit, kihallgatása után őrizetbe vették. Részletes beismerő vallomást tett, szerelemféltéssel próbált védekezni. A nyomozók ekkor még súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítottak nyomozást vele szemben, később, a szakértői vélemények birtokában minősítették át tettét életveszélyt okozó testi sértés kísérletére.

Az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a sértettek közül egyikük a támadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el a hasfalán. Ha azonban a hasi üreges szervek vérellátása vagy a lép sérül, az a sértett életét is veszélyeztette volna. A másik férfi hónaljánál szerzett sérülését nyolc napon belül gyógyulóra minősítették, azonban alkalmasnak ítélték a közvetett vagy közvetlen életveszély kialakulására, minek elmaradása csak a véletlennek köszönhető.

Az azóta letartóztatott férfi ellen a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt folytatott eljárását befejezte, a keletkezett iratokat vádemelést javasolva megküldte az ügyészségnek.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security