Május végén rendezik meg Gödöllőn a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált

Február 28-ig lehet nevezni a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra, amelyet május 28. és 30. között rendeznek meg Gödöllőn a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál részeként.

Ebben az évben is két filmszemle – a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmszemle és a Kárpát-medence Értékei Filmszemle – szekcióira nevezhetnek magyar és külföldi alkotók – közölték a szervezők.

A ZSŰRI ÁLTAL LEGJOBBNAK ÍTÉLT FILMEKET A NAGYKÖZÖNSÉG – AZ ELŐZŐ ÉVEKHEZ HASONLÓAN – ELŐSZÖR A GÖDÖLLŐI NEMZETKÖZI TERMÉSZET- ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FESZTIVÁLON TEKINTHETI MEG INGYENESEN HÉT HELYSZÍNEN. A DÍJÁTADÓT MÁJUS 29-ÉN TARTJÁK A GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY LOVARDÁJÁBAN.

A vetítések mellett idén is minden művészeti ág képviselteti magát a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon, amelynek keretében hetedik alkalommal szervezik meg a Nemzetközi Természetfilm Fesztivált.

A 2015-BEN ALAPÍTOTT NEMZETKÖZI TERMÉSZETFILM FESZTIVÁL CÉLJA, HOGY A TERMÉSZETET A FÓKUSZUKBA ÁLLÍTÓ FILMALKOTÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL FELHÍVJA A LAKOSSÁG SZÉLES RÉTEGÉNEK FIGYELMÉT A VILÁG, ÉS EZEN BELÜL KIEMELTEN A KÁRPÁT-MEDENCE TERMÉSZETI ÉRTÉKEIRE, SZÉPSÉGEIRE, KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉRE, VALAMINT A BIODIVERZITÁS FENNTARTÁSÁNAK FONTOSSÁGÁRA.

A fesztivál lehetőséget ad az alkotóknak, szakembereknek, kutatóknak és a műfaj iránt érdeklődőknek a szakmai eszmecserére és a tartalmas szórakozásra.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security