Pályázati felhívás

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. pályázati felhívás-t tesz közzé a város (www.nagykata.hu) valamint a Gyógyfürdő (www.nagykatastrand.hu) honlapján és az alábbiak szerint:

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. bérbe adja a Nagykáta, Hosszútó utca 1. szám (strand) alatti ingatlanon található 8 m2 nagyságú területet fagylalt és jégkása árusítására. A bérlő a bérleti díjon felül kötelezettséget vállal a strandon bérelt helyen egy esztétikus pavilon felállítására saját költségen, melyet előzetesen a Kft. műszaki vezetőjével egyeztet.

A bérlet időtartama: határozott idejű 2021. május 01. – 2023. augusztus 31.

A megajánlott minimális bérleti díj összege: 350.000.- Forint+ÁFA szezononként. A szezon minden év május 01-től augusztus 31-ig tart.

A pályázat nyertese a legmagasabb ajánlatot benyújtó pályázó. A bérlő a bérleti díjat számla ellenében évente két egyenlő részletben köteles megfizetni. Az első részletet minden év április 30-ig, a második részletet július 31-ig. A bérlő kötelezettséget vállal a bérlemény folyamatos üzemeltetésére, a strandfürdő nyitvatartási ideje alatt. Ettől eltérni csak előzetes egyeztetés esetén lehet.

A Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja. A nyertes ajánlattevő köteles a tevékenység végzéséhez szükséges hatósági engedélyeket nyitásig beszerezni és azokat a Bérbeadónak bemutatni.

Elérhetőségi címmel, telefonszámmal ellátott zárt borítékban elhelyezett pályázatokat személyesen vagy postai úton lehet benyújtani. a Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetőjének címezve (2760 Nagykáta, Temető u.24.).

A benyújtás határideje 2021. március 29. 16 óra. Az ajánlattevő csak az ezen időpontig beérkező ajánlatokat tekinti érvényesnek. A határidőn túl érkező ajánlat érvénytelen.

A pályázatok elbírálási határideje: 2021. március 30.

Balla Mihály
ügyvezető igazgató

 

(Nagykata.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security