Keresés
Close this search box.

Programajánló: Sülysápi séta

Május 15-én, most szombaton sétálva vagy kerékpárral járhatjuk be Sülysáp új túraútvonalát az Összefogás Sülysápért Egyesület szervezésében megvalósuló program során.

A LEADER támogatással megvalósult Sülysápi Séta nevű, kb. 11 km hosszú túraútvonalat bejárva megismerhetjük Sülysáp jelenét, múltját, hagyományait, természeti és épített értékeit. Az útvonalon letelepített interaktív tablók mellett kiegészítő információkat találhatunk majd a CityApp Sülyáp városi applikációból elérhető Sülysápi Séta felületen is, de a most szombati rendezvényen a legtöbb tablónál “idegenvezetők” is segítik az információk átadását.

 

A program meghívója:

Sok szeretettel hívunk/várunk minden kedves érdeklődőt május 15-én szombaton, hogy közösen végigjárjuk a sülysápi helyismereti séta útvonalát.

A kerékpárral és gyalogosan is teljesíthető, kb. 8 kilométeres távon a megépült tanösvénytáblák útvonalát követve megismerhetjük Sülysáp múltját, természeti és épített értékeit. A tábláknál szakavatott segítőink élőben is segítenek az információk átadásában, de a CityApp Sülysáp városapplikációból elérhető útitárs is segít az útvonalon található értékek alaposabb megismerésében.

A torlódások elkerülése érdekében szakaszos indulást tervezünk: 8-10 óráig lehet, szervezett módon elindulni a Kastélykertből (Iskola utca 3.).
Az útvonal a Kapás József Helytörténeti Gyűjtemény udvarán zárul, ahol minden regisztrált beérkezőnek ebédet biztosítunk 11 és 14 óra között.

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz között!

A regisztráció itt elérhető:
https://forms.gle/niwbHRGr6XrveNL38

Kérjük a rendezvényen az érvényben lévő védelmi előírások betartását!

Mindenkit szeretettel várunk!

(Sulysapma.hu)

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)

MEGOSZTÁS

Facebook
Twitter
LinkedIn
HelloKóka.hu