Félholtra verte párját egy férfi Úriban, tagadja a tetteit

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat egy férfi ellen Úriban. A bántalmazások még 2018-ban kezdődtek, mostanra került a bíróság elé az ügy. A férfi a tárgyaláson elismerte, hogy a viták, veszekedések gyakoriak voltak közöttük párjával, de minden fizikai bántalmazást tagadott.

A férfi 2018-ban elveszítette a munkáját. Már korábban sem fényes anyagi helyzetük egyre rosszabb lett, kapcsolatuk pedig egyre feszültebb. A férfi gyakran küldte el a nőt ismerőseikhez pénzt kérni, és amikor az nem elég pénzzel tért haza, tettlegességig fajultak a dolgok. Gyakran ütötte őt tenyérrel, ököllel, nadrágszíjjal, egyre súlyosabb sérüléseket okozva a nőnek.

A nő sokáig nem mert segítséget kérni, rejtegette a sebeit, ahogy tudta. Egy nap azonban, amikor már elviselhetetlenek voltak a fájdalmak, a nő a szokásos pénzkérő körút helyett, ahova a férfi küldte, inkább a háziorvoshoz ment.

Az orvos megállapította, hogy több bordája, az orrcsonta és a szemüregcsontja is el van törve. A vizsgálat során számos zúzódást is felfedeztek a nő karján, hátán, csípőjén, lábain. A bordatörések következtében fellépő légzési nehézségek azonban már közvetve az életét is veszélyeztették.

A Pest Megyei Főügyészség felfüggesztett börtönbüntetést kér az agresszív támadóra.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu