Rendőrkézen a nagykátai rabló

Elfogták a nagykátai rendőrök azt a rablót, aki fellökött egy idős asszonyt és elvitte kézitáskáját – a gyanú szerint.

Kerekes járókeretével indult hazafelé a nagykátai temetőből 2021. április 5-én dél körül egy 76 éves asszony, miután lerótta kegyeletét elhunyt hozzátartozói sírjánál. A kaput elhagyva egy közeledő kerékpárost vett észre, ám mire feleszmélt támadója fellökte, az asszony a földre zuhant. A férfi elvette járókeretére akasztott táskáját, benne személyes okmányaival, lakáskulcsával, mobiltelefonjával és 28 ezer forintjával.

A feljelentést követően a nagykátai rendőrök egy hét leforgása alatt azonosították a támadót, a 18 éves helyi férfit 2021. április 12-én délelőtt lakásában fogták el. A bűncselekmény elkövetésekor használt biciklit egyik rokonánál rejtette el, a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A fiatal nem ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg tíz büntetőeljárás van ellene folyamatban.

Előállították, kihallgatták. A támadó beismerte tettét, elmondta, cselekménye előtt nyugtatókat vett be, majd legurított pár pohárral, a történtekre csak homályosan, foszlányokban emlékszik. Az azóta letartóztatott férfivel szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Nagykátai Rendőrkapitányság folytatja le a további eljárást.

(Police.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security