Rövid úton

A nagykátai rendőrök elfogták azt a 35 éves férfit, aki elkötött egy kocsit, pár kört akart csapni, majd egy erdős részen felborult vele. Kiderült, ivott és vezetői engedélye sincs.

Egy 26 éves tápiószecsői nő tárcsázta a segélyhívót 2022. március 2-án este, mivel a háza udvarában parkoló autóját ellopták.  A helyi rendőrök megindultak, közben a rádióforgalmazásban egy Kóka térségében árokba hajtott járműről jöttek információk. Rövid úton kiderült, az ellopott és a balesetes kocsi egy és ugyanaz.

Néhány óra elegendőnek bizonyult a tettes elfogásához, a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, tápiószecsői G. Józsefet otthonából állítottak elő.

A 35 éves férfit kihallgatták, a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Védekezésében elmondta, hogy a kocsmából sétált egy barátjához, amikor megpillantotta járgányt egy ház udvarán, és mivel a kapu nyitva volt, élt a lehetőséggel. Elmondása szerint már nem volt szomjas, de egy pár kört szeretett volna csapni az autóval, azután visszavitte volna, mert úgyis arrafelé lakik. Állítása szerint egy szakaszon elvesztette az uralmát a gépkocsi felett és árokba hajtott, majd mindent maga mögött hagyva távozott a helyszínről.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, a lista azonban bővülhet további szabálysértési/büntető eljárásokkal a vezetői engedély hiánya és a vezetés előtti ivás miatt.

(Forrás: police.hu)

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)
Hírek
Kategóriák

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

HelloKóka.hu