Keresés
Close this search box.

Szavazz a Tápió Énekegyüttes Tóalmási Népdalaira

Kedves Lakosaink!

A Tápió Énekegyüttes Tóalmási népdalokkal elindult egy nagy nemzetközi versenyen.

Az együttes 2019-ben alakult meg azzal a céllal, hogy szűkebb hazájukat, a Pest megyében található Tápió mentét, annak népdalkincseit népszerűsítsék. Czira Sára Farmos (rendszeresen fellép tóalmási rendezvényeken), Mázás Jázmin Sülysáp, Sass Éva pedig Tápiószele hírnevét viszi, mint a települések lakosai, énekegyüttesként pedig a Tápió mente, annak valamennyi településének hírnevét öregbítik határainkon innen és túl.

A most bemutatásra kerülő videófelvétel 2019. szeptemberében készült a Hévízgyörki Értékek Napján. A Tápió Énekegyüttes már hazai és nemzetközi elismerésekkel, eredményekkel is büszkélkedhet: 2019 augusztusában a X. Muzsika Hídja Nemzetközi Kórustalálkozón arany diplomát és hozzá járó serleget vehetett át, 2020-ban pedig a KÓTA által szervezett Aranypacsirta Népzenei Versenyen Arany minősítést kapott a térségi szintű megmérettetésen.

Jelenleg a Sopravista International Festivals által szervezett International Online Contest “Future Stars” megmérettetésén vannak a lányok virtuálisan, az olaszországi Riccione városban, San Marino mellett. Nagyon várjuk a végeredményt, hiszen közel 150 produkció közül választja ki a nemzetközi zsűri a legjobbakat. Indonéziától Portugáliáig, Hong Kongtól az Amerikai Egyesült Államokig, Kazahsztántól Máltáig számtalan fantasztikus produkció került benevezésre Európából, Ázsiából, illetve Észak-Amerikából. Valamennyi produkciót meg lehet tekinteni az alábbi linken, ahol április 13-ig lehet szavazni (azaz holnapig), egy személy napi 5 szavazat leadásával a legjobbnak ítélt fellépő(k)re, de akár egy jelölt is megkaphatja az 5 szavazatot.

Én a Tápió Énekegyüttesre szavaztam! A szavazófelület itt érhető el (az énekegyüttes a vége felé található):

https://www.festival-contest.com/contest/future-stars-3/

Mivel holnap lejár a szavazási határidő, kérem a tóalmási népzenét kedvelő lakosainkat támogassák a fiatalokat szavazatukkal, hiszen Tóalmási népdalokkal indultak el a versenyzők ezen a megmérettetésen, amely megtiszteltetés mindannyiunk számára.

Eredményhirdetés április 15-én! Addig is jó zenehallgatást kívánok a mellékelt videóval, ami egyben a tisztelt zsűri részére is megküldésre került.

 

Az együttműködést köszönöm!

Kovács Magdolna
polgármester

(Toalmas.hu)

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)

MEGOSZTÁS

Facebook
Twitter
LinkedIn
HelloKóka.hu