Keresés
Close this search box.

Azzal, hogy belép a www.hellokoka.hu oldalra („weboldal”) elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A weboldalon található tartalom a HelloKoka.hu (“Kiadó”) szellemi tulajdona, kivéve ahol van utalás az információ, kép forrására.

A partnereinktől átvett hírek, írások, fotók közlése engedélyek birtokában, a kiadók hozzájárulásával történik.

A HelloKoka.hu fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Erre tekintettel tilos a Tartalom bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

A Weboldalon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Weboldalra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Weboldalra, mint forrásra – és amennyiben megjelölésre került, a szerzőre – utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A honlap főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek abban az esetben helyezhetők el, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással és további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a HelloKoka.hu weboldal valamely más weboldal részeként jelenjen meg.

A szerzői jogok megsértése polgári jogi, sőt akár büntetőjogi jogkövetkezményekkel is járhat. A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályokban biztosított igényeit a jogsértőkkel szemben érvényesítse.

A hírügynökségek, hírportálok honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Kiadó törekszik a gyors, pontos és hiteles tájékoztatásra, a honlapon közölt adatokért, azok pontosságáért azonban a HelloKoka.hu felelősséget nem vállal.

Némelyik fotó csak a cikk illusztrálására szolgál, nem biztos, hogy ugyanarról szól, mint a cikk.

A honlap látogatása feltételezi a látogató részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A HelloKoka.hu nem felelős semmilyen kárért, amely a honlaphoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban foglaltak szintén a HelloKoka.hu felelősségi körén kívül esnek:

– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap akadálytalan működését.

– Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

– Bármely levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – elvesztése.

– Bármely szoftver nem megfelelő működése.

– Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

– A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Hatályos 2021. január 01-től

HelloKoka.hu

HelloKóka.hu