Keresés
Close this search box.

Új oltópont Nagykátán

Tisztelt Lakosok!

A Nagykátai Szakorvosi Rendelőintézet-vezető Főorvosa dr. Paskó Csaba tájékoztatása alapján örömmel értesítjük a Tápió-vidék lakosságát, hogy 2021. április 11-én (vasárnap) reggel 07:00-órától oltópont nyílik a Nagykátai Rendelőintézetben. Az oltóponton szeretettel várják azokat az oltakozókat, akiket a háziorvosuk értesített, hogy a Nagykátai Szakrendelőben kapják meg a védőoltást.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a járványhelyzeti védekezés (COVID osztályos munka) és az oltópont működtetése miatt előfordulhat, hogy bizonyos szakrendelések átmenetileg szünetelnek, így a már előjegyzett betegek szakorvosi vizsgálatainak átütemezésére kényszerülnek. Kérik a betegek megértését és türelmét!

Reméljük, hogy sok ember igényli és veszi fel a védőoltást és a járvány csillapodását követően az építési munkálatok befejeztével egy megújult rendelőintézetben tudják majd fogadni a betegeket.

Ezúton is köszönöm városunk valamennyi egészségügyi dolgozójának a járványügyi védekezésben tanúsított áldozatos munkáját!

Dorner Gábor
polgármester

(Nagykata.hu)

Az Ön hirdetésének helye

(365 x 270 px)

MEGOSZTÁS

Facebook
Twitter
LinkedIn
HelloKóka.hu